Alles voor je omheining

Hier kan je terecht voor alle onderdelen die je nodig hebt om jouw omheining zelf te plaatsen. Wegens tijdsgebrek plaatsen wij deze zelf niet meer.

Handleiding Plaatsing Svenhof Schapenhek
PDF – 1,1 MB 672 downloads

Een Svenhof kanstanje afsluiting van 80cm hoog met dwarsliggers en schaaphek van 4cm lat afstand

Schapenhek 80 cm hoog
Schapenhek 80cm
Kastanje poort en schapenhek
Kastanje omheining Svenhof
Kastanje schapenhek Svenhof
Kastanje schapenhek Svenhof
Kastanje schapenhek Svenhof
Kastanje omheining Svenhof
Kastanje schapenhek Svenhof

Een kastanje omheining

Een kastanje omheining is duurzaam, betaalbaar en makkelijk te onderhouden. Haal alles voor je kastanjehouten omheining bij Svenhof Quality Woods uit Deinze in Vlaanderen. Ophalen is gratis, maar bezorgen kan natuurlijk ook. We komen dan met al de onderdelen van je kastanje omheining vanuit standplaats Deinze bij jou voorrijden. Baken je gebied dus af met een kastanjehouten omheining voor een mooie, natuurlijke en praktische tuinafscheiding.

De voordelen van een kastanje omheining

De prijs-kwaliteit verhouding van een kastanjehouten omheining van Svenhof Quality Woods in Deinze (Vlaanderen) is uitstekend. Het hout gaat heel lang mee. Bespaar eventueel geld door je kastanje omheining op te halen en zelf te plaatsen. Een kastanjehouten omheining is bovendien makkelijk te onderhouden en goed bestand tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Een kastanje omheining samenstellen

Wij maken de onderdelen voor je kastanje omheining in onze werkplaats. Een kastanjehouten omheining bestaat uit verticale palen om in de grond te slaan, dikkere palen om als dwarsliggers te dienen en latten voor het hekwerk. Om te zorgen dat er geen dieren onderdoor kruipen, kan de kastanje omheining versterkt worden met een decoratieve onderrand van korte latten of palen. Hierdoor is hij bijvoorbeeld perfect als paardenomheining. In de webshop vind je onderdelen in verschillende maten, maar je kan ook een kastanjehouten omheining op maat laten maken, speciaal aangepast aan jouw wensen.

Laten plaatsen of zelf plaatsen?

Download onze duidelijke handleiding om een kastanjehouten omheining in elkaar te zetten. De meeste mensen vinden dit een fijne klus. Kijk je liever toe hoe andere mensen werken? Dan plaatsen wij deze graag voor jou.

Bestel bij ons bedrijf in Deinze

Bij ons bedrijf in omheiningen hoort een webshop. Hier kan je terecht voor alle onderdelen die je nodig hebt om jouw kastanje omheining zelf te plaatsen. Indien je deze liever door mij wil laten plaatsen kan je gratis een offerte aanvragen. We komen dan langs met je kastanjehouten omheining om deze pico bello voor je in de grond te zetten. Neem contact op via info@svenhof.be of +32 468 25 10 62 (telefoon en WhatsApp).