Duurzaam hout
Materiaal voor omheiningen
Levering en plaatsing

Natuurlijke en duurzame paardenomheining

Zoek je een paardenomheining voor je paardenwei of voor je paardenbak binnen of buiten? Je vind een mooie en duurzame paardenomheining in Deinze, waar Svenhof Quality Woods is gevestigd. Hout is een prachtig natuurlijk materiaal wat goed in de omgeving past. Met een mooie houten omheining voor je paarden krijgt je paardenwei de uitstraling van een ranch in het Wilde Westen. Hier voelen je paarden én je gasten zich vast en zeker thuis.

paardenomheining

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wat is een goede paardenomheining?

Een paardenomheining moet stevig en duurzaam zijn, maar ook passen in de omgeving. Het paardenhek moet sterk zijn zodat de paarden binnengehouden worden en jonge bezoekertjes erop kunnen zitten om alles beter te zien en misschien wel de paarden te aaien. Een omheining uit kastanje duwen je paarden niet zomaar omver. Het kastanjehout is bovendien een duurzame houtsoort die niet behandeld hoeft te worden. Wel zo veilig dus als je paarden aan de omheining proberen te knabbelen.

Hoe zet je deze omheining voor je paarden in elkaar?

Een kastanjehouten paardenomheining die in Deinze te koop is bestaat uit verticale palen (staanders of posten) en horizontale palen (liggers of rails). Dit is het bekende, van oorsprong Engelse, Post & Rail-systeem. In de staanders zijn twee of drie ronde gaten gefreesd voor de liggers. Sla de staanders op de juiste onderlinge afstand stevig de grond in en leg de liggers er naderhand in. Zo maak je eenvoudig een stevige omheining met twee of drie niveaus. Zo’n omheining maken we bovendien ook om je schapen samen te houden.

Koop een paardenomheining

Bestel een mooie paardenomheining in Deinze. Zet hem zelf in elkaar of laat het door ons doen. Hiervoor vraag je een offerte aan door contact met ons op te nemen door bijvoorbeeld te mailen naar info@svenhof.be. In de webshop vind je alle onderdelen die je nodig hebt voor je paardenomheining, dus bestel nu!