Natuurlijke, primium voeding

De perfecte start voor jouw pup!

Met de unieke hartbrokjes van Happy Dog Young.

Door onze jaren ervaring als fokker van de Zwitserse Witte Herder zijn we 100% overtuigd van Happy Dog. Daar wij graag zouden willen dat die mooie wit vacht van onze zwitserse witte herder wit blijft is het heel belangrijk dat er geen kleurstoffen in hun voeding aanwezig is en dat alle voedingsstoffen aanwezig zijn die ze nodig hebben. 

Bij de puppy voeding probeer je de voeding van 1 dag te spreiden over 4 maaltijden. Dit doe je door de dag hoeveelheid in een kommetje te doen en dan neem je voor elke voeding een handje. Ook als je een korreltje neemt als beloning voor een oefening neem je dit van deze kom. Op deze manier overschrijd je de limiet niet.

Sommige honden slokken op een paar seconden hun bakje leeg, wat niet gezond is. Dit kan je oplossen door zijn eten op de grond te gooien en moet hij op deze manier korrel per korrel opeten.

Als ze 6 maand zijn kan je overgaan op 2 voedingen per dag.

Je hond heeft voldoende aan zijn korrels en heeft niets anders nodig.

Tijdens de warme zomermaanden kan je eens een frisse appel geven.

1 keer per maand kan je eens een rauw eitje bij hun korrels doen. Dit vinden ze heerlijk en is goed voor hun vacht.

Geef ze zeker GEEN eten van tafel (frietjes, chips, snoep, boterhammen met choco,...) Het is soms onwaarschijnlijk wat mensen hun hond voederen.

   

  Puppy

  Licht verteerbare complete puppyvoeding met lam & rijst

  We willen alleen het beste voor onze kleine viervoeters. Vooral in de eerste weken is het belangrijk om te zorgen voor een gezonde en evenwichtige voeding die optimaal is afgestemd op de behoeften van puppy’s. Onze Happy Dog ‘Sensible Puppy Lamb & Rice’ combineert goed verdragen lam met licht verteerbare rijst. Geschikt voor pups vanaf de 4e week tot en met de 6e maand.

  Junior 

  Optimale verzorging van uw jonge hond met Happy Dog Sensible Junior Lam & Rijst

  Vanaf de zevende maand wordt jouw puppy langzaam een ​​jonge hond. In deze nieuwe fase groeit hij gematigder – en heeft hij een aangepast energiegehalte in de voeding nodig. Onze voeding, speciaal ontwikkeld voor jonge honden, is ideaal voor deze nieuwe ontwikkelingsstap: het heeft een aangepast energie- en eiwitgehalte. Zo voorkom je voeding gerelateerde groeistoornissen en bied je je viervoeter uitgebalanceerde en licht verteerbare voeding aan die perfect is afgestemd op hun behoeften.

  Adult

  Van oudsher bieden de klassieke ingrediënten van de lichte mediterrane keuken een natuurlijke bescherming tegen moderne beschavingsziektes. Hierbij moeten vooral de aromatische mediterrane kruiden, eend, zalm en de polyfenol-substanties van de rode wijndruif op de voorgrond worden geplaatst. Alleen Happy Dog Toscana biedt deze unieke variatie in waardescheppende bestanddelen.

   

  Happy Dog Canada is speciaal ontwikkeld voor actieve, volgroeide honden met een licht verhoogde energiebehoefte. Het is ook bij uitstek geschikt voor gevoelige honden vanaf 6 maanden.

  Senior

  Happy Dog Senior bevat 5 licht verteerbare proteïnebouwstenen van de beste kwaliteit en is daardoor zeer evenwichtig.